Skip links
#rescuevlissingen

Van den Berg Autoschade

Van den Berg is al ruim 50 jaar een vertrouwd gezicht op de markt van schadeafhandeling. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een full service bedrijf, gespecialiseerd in vier kerndisciplines: Autoschade, Caravan & Camper Service, Stralen & Poedercoaten en Velgenservice.

Als familiebedrijf met enorme passie voor het vak, pakken wij alles vol overgave aan. Dit kunt u terug zien in de service die wij verlenen en het uiteindelijke resultaat. Wij durven gerust te zeggen dat we als onderscheidend zijn: geen poespas, gewoon goed! Met onze slimme technieken, moderne uitrusting en gediplomeerde vakmannen, lossen wij elk vraagstuk op. Ieder detail werken we ambachtelijk tot in perfectie af, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Van den Berg streeft naar de meest groene oplossingen op het gebied van schadeherstel! Bovendien werken we voor alle verzekeraars,  hierdoor betaalt u bij ons minder of zelfs geen eigen risico. Tevens kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer en krijgt u vier jaar FOCWA garantie op de herstelde schade.

Tijdens Rescue kunt u bij Van den Berg o.a. leren autospuiten met Virtual Reality. Ook kunt u het schadebedrag raden van een brute Ferrari en hier leuke prijzen mee winnen!

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website gebruikt cookies