Skip links
#rescuevlissingen

ACM Opleidingen

Unieke vaardigheden trainen die nodig zijn om adequaat in het werkveld te kunnen handelen. U zekerder voelen omdat u wéét wat u moet doen. Daar zorgt ACM Opleidingen voor. ACM Opleidingen biedt bedrijfshulpverlening-, zorg- en rijopleidingen, maar we zijn graag meer dan dat: een kennis partner die oplossingen biedt in plaats van cursussen. We zijn namelijk sterk in het aanbieden van incompanytrainingen en maatwerkprogramma’s. Geschikt voor medewerkers van zowel kleine als grote bedrijven, van het MKB tot overheidsinstanties.

ACM Opleidingen stimuleert alert en daadkrachtig werken. Door regulier onderwijs te combineren met de nieuwste vormen van online leren en interactieve simulaties, is ACM Opleidingen in staat om aan te sluiten bij de individuele leerbehoefte van de cursist. Cursisten worden uitgedaagd door veel te oefenen, want dat verhoogt het bewustzijn. Uit ervaring weten we dat pas op het moment dat iemand in de praktijk niet weet wat hij moet doen, hij – na de juiste uitleg gehad te hebben – onthoudt wat hij moet doen. Aangevuld door de hands-on praktijkervaring van de docenten, resulteert dit in een optimaal leerrendement voor de medewerker én de organisatie. En zó zijn cursisten van ACM Opleidingen beter voorbereid in situaties waar dat van hen gevraagd wordt.

ACM is onderdeel van Witte Kruis en staat daardoor midden in de keten van zorg en veiligheid. Daardoor hebben we een korte lijn met de zorgsector en overzien wij gemakkelijk de taken en verantwoordelijkheden van de hulpdiensten. Punten waar wij bijvoorbeeld rekening mee houden zijn: de overdracht naar en het wegwijzen van de hulpdiensten.

Certificering

ACM Opleidingen staat voor kwalitatieve, goede scholing. Daarom geven we het ACM-certificaat uit. Daarnaast is het mogelijk om onze opleidingen af te nemen met een certificaat van verschillende erkende instellingen.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website gebruikt cookies