Skip links

Sponsormogelijkheden

#rescuezeeland

Sponsoring van het meest spectaculaire evenement van Nederland biedt uw bedrijf een uitgelezen kans om nog meer betrokkenheid bij een veilig Nederland te geven. Bovendien doet Rescue Vlissingen er veel aan om haar sponsors goed in beeld te brengen. Zowel voor, tijdens als na het evenement. Zo kunt ú bij een samenwerking bouwen aan de bekendheid van uw bedrijf en kunnen wij bouwen aan een prachtig evenement waar ruim 100.000 bezoekers een fantastische dag beleven.

Mocht dit vragen bij u oproepen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraagt u gratis en vrijblijvend het digitale sponsorinformatie pakket aan.

 – Cijfers Rescue Vlissingen 2018 vanuit Onderzoeksbureau ZB Planbureau in opdracht van de Provincie Zeeland – 

100.000

Bezoekers

1.543.487

Website bezoeken

5.028.144

Social media bereik

1.251

Vrijwilligers

Word vandaag nog sponsor!

Door sponsor te worden van Rescue Vlissingen wordt u sponsor van een uniek evenement! Nergens in Europa wordt er een evenement op deze schaal speciaal voor hulpverlening georganiseerd. Door u als organisatie aan ons te vinden kunt u meeliften op het hoge bereik van ons evenement.

Aanvraag foodtrucks

Op 17 augustus tijdens het evenement Rescue Vlissingen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar op de boulevard van Vlissingen voor foodtrucks. Kosten per plaats: € 500,-. De foodtruck mag tijdens het evenement de standplaats pas na 18.30 uur pas verlaten. Er wordt nog nader bekend gemaakt hoe laat je de foodtruck moet plaatsen.

Heb je interesse?

Meld je dan voor 15 juli 2022 via communicatie@rescuevlissingen.nl en geef aan welk soort eten/drinken je aanbiedt. Als er meer interesse is dan plaatsen die er zijn, dan zal het bestuur bepalen wie de gunning krijgt.

Aanvraagformulier sponsormogelijkheden 2022

    Deze website gebruikt cookies