Skip links

Verkeer & Parkeren

#rescuezeeland

Het adres van Rescue Zeeland is: Boulevard Evertsen, Vlissingen.

Plan hier jouw route naar het evenemententerrein.
Zet je navigatie uit wanneer je de verkeersborden P Rescue Zeeland ziet en volg te allen tijde de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.

PARKEREN & PENDELBUS

Met het openbaar vervoer naar Rescue Zeeland

Rescue Zeeland verzorgt samen met Connexxion een pendelservice naar het evenemententerrein, met als vertreklocatie station NS Vlissingen. Parkeren kan bij het voormalige veerplein van de PSD, vlakbij het station in Vlissingen. Je parkeert hier gratis.

Na aankomst met de auto (vanaf A58), boot of trein reis je dus eenvoudig met de pendelbus van Connexxion naar Rescue Vlissingen.

Tickets kosten €4,50 per persoon en kinderen tot 12 jaar gratis.
Iedere 7 minuten vertrekt er een bus naar het Stadhuisplein waarna je makkelijk het evenemententerrein kan bereiken. Bussen rijden van 11:00u tot 18:25u

Klik hier voor de speciale Rescue Zeeland dienstregeling

VERKEERSMAATREGELEN

Vanaf de A58 naar Vlissingen zal er worden aangegeven waar je het beste kan parkeren.

LET OP! Vanuit de organisatie van Rescue Zeeland raden we te zeerste af met de auto te komen wegens enorme drukte. Een groot deel van de stad zal ook afgesloten zijn waardoor het bereiken van het evenement per auto onmogelijk is. Probeer gebruik te maken van de fiets en het openbaar vervoer.

De Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert zijn gedurende het evenement afgesloten voor openbaar verkeer. Dinsdag 8 augustus 2023 vanaf 9:00 uur tot woensdag 9 augustus 2023 20:00 uur.

FIETSEN

Kom je op de fiets? Slim!

Er worden ook dit jaar weer veel bezoekers verwacht. In de omgeving van het evenemententerrein zijn niet voldoende parkeerplaatsen. De organisatie van Rescue Vlissingen verzoekt je daarom om zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Fietsparkeerplaats Nollebos

Het parkeerterrein Nollebos wordt volledig ingericht als fietsparkeerplaats. Wij verzoeken je vriendelijk om daar zoveel mogelijk gebruik van te maken.

Fietsenparkeerplaats t.h.v. Boulevard oprit Coosje Buskenstraat

De parkeervakken op de Boulevard oprit in het verlengde van de Coosje Buskenstraat wordt ook geschikt gemaakt als fietsenstalling. Gelieve je fiets hier te parkeren zodat de doorgang op de Boulevard vrij blijft.

Het is niet toegestaan fietsen mee te nemen op het evenemententerrein!

NS VOORDEEL

Begin ontspannen aan je dag uit naar Rescue Zeeland en pak de trein.

Met het Groepsticket Daluren reis je voordelig met een groep van 2 tot 7 personen tijdens daluren naar Rescue Zeeland. Een ideale en goedkope manier om met vrienden of familie een treinkaartje te kopen.

Het traject kies je zelf, de prijs staat vast. De hoofdregel is dat een medereiziger altijd samen reist met de hoofdboeker. Medereizigers kunnen tegelijk instappen of bij een volgend station op het gekozen traject.
Het is mogelijk om bij aankoop van de heenreis ook direct de terugreis te kopen. De terugreis mag ook op een latere datum zijn.

Klik hier en bestel direct je voordeeltickets

WESTERSCHELDE FERRY

Vanuit Breskens kan je met het fiets- voetveer naar Vlissingen varen.
De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Vervolgens kan je te voet, per fiets, per bus, met de zonnetrein of de watertaxi naar de Boulevard verplaatsen.

Klik hier voor meer informatie en de actuele aankomst/vertrektijden.

PARKEREN

Vanaf de A58 naar Vlissingen zal er worden aangegeven waar je het beste kan parkeren.

LET OP! Vanuit de organisatie van Rescue Zeeland raden we te zeerste af met de auto te komen wegens enorme drukte. Probeer gebruik te maken van de fiets en het openbaar vervoer.

De Boulevard Evertsen en Boulevard Bankert zijn gedurende het evenement afgesloten voor openbaar verkeer. Dinsdag 16 augustus 2022 vanaf 19:00 uur tot woensdag 17 augustus 2022 20:00 uur.

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies