Skip links

Britse Team Raven geeft airshow Rescue Zeeland

11-07-2023

VLISSINGEN – Iedere editie weer verrast de organisatie van Rescue Zeeland haar bezoekers met een airdisplay show. Deze editie zal de show worden verzorgd door het Britse Team Raven. Met maar liefst zes vliegtuigen zal er een indrukwekkende show geven worden boven de Westerschelde in Vlissingen.

Tijdens het programma van Rescue Zeeland op woensdag 9 augustus zal Team Raven een spectaculaire show geven die bezoeker kunnen zien vanaf alle plekken van het evenemententerrein. Dit Britse team wat is opgericht in 2014 en jarenlange ervaring heeft geeft demonstraties door heel Europa.

Woordvoerder Dennis Castel: “Het is traditie dat we onze bezoekers trakteren op een airshow. We proberen iedere keer weer ook hier vernieuwing te zoeken. Dit uitgebreide team van zes vliegtuigen is dan ook echt een mooie aanwinst op het al volle programma van het evenement. ”

De vliegtuigen van het team zijn aangepast met rooksystemen, wat een grote bijdrage levert aan hun dynamische weergave die de mogelijkheden van de RV-8 ten volle benut. Team Raven is volledig uit eigen middelen gefinancierd en is gestationeerd op Swansea Airport.

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies