Skip links

Brits demoteam the Global Stars grote show tijdens Rescue Vlissingen!

VLISSINGEN – Wie dacht dat het programma van Rescue Vlissingen al volledig gevuld was heeft het mis. De organisatie van Rescue Vlissingen 2018 heeft namelijk nog een zeer spectaculaire deelnemer weten vast te leggen. Op woensdag 15 augustus zal het wereldberoemde Britse Aerobatic Display Team “The Global Stars” trakteren op een wervelende show.

Het team, met als thuisbasis Little Gransden (Cambridgeshire), bestaat uit 4 verschillende type propellervliegtuigen waaronder de splinternieuwe Extra 330SC van teamleider Mark Jefferies. Samen met de andere leden; Tom Cassells, Chris Burket, Steve Carver en Michael Pickin nemen zij zowel als team als individueel deel aan airshows en Aerobatic Championships over de gehele wereld. Zo heeft men de afgelopen jaren gevlogen in onder andere China, Australië, Nieuw-Zeeland, Dubai, India, Bahrein, IJsland, Denemarken, België en Nederland. Daarin werden diverse grote successen geboekt.

Het Global Stars team voert als team gemiddeld drie internationale shows per jaar uit. Het is daarom erg bijzonder dat ze dit jaar tijdens Rescue Vlissingen te zien zijn! Het team heeft weliswaar niets met hulpverlening te maken maar uit traditie willen we de bezoekers altijd iets extra’s bieden!

Extra show door Zeeland Refinery

Naast de spectaculaire vliegshow van de Global Stars zal teamleider Mark Jefferies later in het programma zelf ook nog in actie komen en een solo display verzorgen in zijn Extra 330SC! Deze demonstratie is mede mogelijk gemaakt door raffinaderij Zeeland Refinery uit Nieuwdorp, een van de hoofdsponsors!

De elfde editie van Rescue Vlissingen vindt dit jaar plaats op woensdag 15 augustus. Op en rond de Vlissingse boulevard presenteren verschillende reddings- en hulpverleningsdiensten zichzelf.

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies