Skip links

“Hart voor hulpverlening” thema twaalfde editie Rescue Vlissingen

22-01-2019

VLISSINGEN – Rescue Vlissingen, het grootste hulpverleningsevenement van Nederland, heeft nog maar net de succesvolle editie in 2018 achter de rug en maakt nu de datum én het thema van de volgende editie bekend. Per keer wordt er gekeken naar de haalbaarheid van een nieuwe editie. Maar na de succesvolle dag van woensdag 15 augustus 2018 kan een vervolg niet uitblijven.

Met elf succesvolle evenementen achter de rug is de rek er voor de organisatie nog lang niet uit. Want met een grote hoeveelheid bezoekers van jong tot oud en ruim 180 deelnemende organisaties uit 6 landen zit de stemming er nog goed in.

Woordvoerder van de organisatie Dennis Castel; “We zijn er trots op dat we het afgelopen jaar met zo’n enthousiaste groep vrijwilligers een fantastisch evenement hebben neergezet. Om kracht bij te zetten hebben we voor de komend editie een waar thema in het leven geroepen, “Hart voor hulpverlening”, wat de kapstok gaat worden naar alles wat bezoekers gaan zien, doen en beleven”.

Voorzitter van Rescue Vlissingen Bert Trommelen; “De organisatie van een evenement van deze omvang vergt veel voorbereiding. We doen dit echt met elkaar, voor elkaar. We zijn er in geslaagd om voor een volgende editie de juiste partijen aan tafel te krijgen. Ik heb er het volle vertrouwen in dat ook de editie in 2020 weer een groot succes gaat worden”

De 12de editie van Rescue Vlissingen zal plaatsvinden op dinsdag 28 juli 2020.

Deelnemende partijen hebben op dit moment de mogelijkheid om zich in te schrijven. Via de website rescuevlissingen.nl en social media kanalen zullen we de deelnemers weer bekend gaan maken in de loop naar de nieuwe editie.

Deze website gebruikt cookies