Skip links

Rescue Vlissingen wordt Rescue Zeeland

ZEELAND – De organisatie van het grootste hulpverleningsevenement van Nederland maakt vandaag haar nieuwe naam bekend. Onder de nieuwe naam Rescue Zeeland wil de organisatie te meer aangeven dat het een bovenlokaal evenement is en niet gemeente gebonden. Het evenement dat morgen zou plaatsvinden trok in 2018 tienduizenden bezoekers naar Zeeland. De verwachting was dat het evenement dit jaar een zelfde aantal bezoekers zou trekken.

Hartverwarmend

Het morgen niet doorgaan van de 12e editie in Vlissingen heeft gezorgd voor een ongekende regen aan reacties uit iedere hoek van de maatschappij. Woordvoerder Dennis Castel: “Het is hartverwarmend hoeveel reacties we van iedereen hebben gekregen. Van de deelnemende organisaties tot sponsoren maar met name onze grootste fans, de bezoekers, hebben wij duizenden reacties gekregen. Het was écht het gesprek van de dag en dat heeft onze organisatie geënthousiasmeerd om de schouders er onder te zetten.”

Open voor nieuwe ideeën

Tegelijkertijd biedt de situatie waarin de organisatie beland is ook weer nieuwe kansen. Binnenkort zal er een campagne worden opgestart om deelnemers, bezoekers en fans ons te helpen bij nieuwe en innovatieve ideeën. Hierin zal gevraagd worden hoe we het evenement kunnen verbeteren, wat zijn wensen die organisaties, sponsoren en bezoekers graag zien. De organisatie staat er voor open om het evenement optimaal te verbeteren door ideeën van iedereen! Hiertoe kan ook een nieuwe locatie behoren.

Nieuwe locatie & datum

De organisatie kijkt naar een locatie binnen Zeeland. Zeeland is een prachtige provincie waar land en zee samenkomen. Dit zijn essentiële ingrediënten voor het evenement Rescue Zeeland. Met hulpverleningsdemonstraties te land, ter zee en in de lucht komen deze Zeeuwse schoonheden allemaal samen. Zeeland kent veel prachtige locaties waar het evenement gehouden kan worden.

Op dit moment kan de organisatie concreet nog niks zeggen over de nieuwe locatie en de datum. We zullen eerst met de belangrijkste partijen constructief om tafel moeten en de intentie naar elkaar uitspreken voor een volgende editie. Dit zien we met alle vertrouwen tegemoet.

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies