Skip links
#rescuezeeland

Ambulancezorg Rotterdam Rijnmond (AAR)

Onze ruim 350 enthousiaste en hoogopgeleide medewerkers staan 24/7 paraat om verantwoorde ambulancezorg te leveren voor de ruim 1,2 miljoen inwoners in het Rijnmond gebied en de vele tienduizenden werknemers in het uitgebreide haven- en industriegebied. Onze ambulances staan altijd gereed, zodat wij zo snel mogelijk ter plaatse zijn. Onze professioneels handelen bij alle activiteiten met optimale zorg en persoonlijke aandacht voor de patiënt. In 2016 hebben wij in totaal 112.647 ritten uitgevoerd!

Door een optimale spreiding en aansturing van beschikbare ambulances, wordt gestreefd naar een zo hoog mogelijke paraatheid om alle inwoners en bezoekers van de Rijnmondregio te voorzien van tijdige en kwaliteit hoogwaardige ambulancezorg. De Meldkamer Ambulancezorg (MKA) zorgt voor de aansturing en spreiding van de beschikbare ambulances, het toewijzen van ritopdrachten en het voeren van regie bij opgeschaalde incidenten.

In de Rijnmondregio is Ambulancezorg Rotterdam-Rijnmond (AZRR) de organisatie die ambulancezorg levert. Binnen AZRR wordt hieraan een bijdrage geleverd door onze partners Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) en BIOS-Groep.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies