Skip links
#rescuezeeland

HZ University of Applied Sciences

Wij zijn erbij!

Tijdens Rescue Vlissingen zijn wij met docenten en studenten uit de opleiding Verpleegkunde aanwezig, samen met ADRZ, één van onze zorgpartners in de opleiding. Waarom juist deze combinatie? Binnen de voltijd-en deeltijdopleiding Verpleegkunde bieden wij de mogelijkheid om naast het opleiden tot hbo-verpleegkundige, de minor acute zorg te volgen.

Je vindt ons ‘naast en tussen’ de acute activiteiten van het ADRZ.

Nieuwsgierig geworden, kom langs, beleef de activiteiten en stel je vragen!

Minor acute zorg
Sinds twee jaar verzorgen wij deze minor in samenwerking met Erasmus MC Academie, ADRZ, Emergis, Ambulancedienst en ZorgSaam. Deze organisaties bieden onze studenten korte oriënterende stages in de minor. Daarnaast worden diverse gastcolleges verzorgd door gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch specialisten uit dit werkveld. In simulatie wordt er nauw samengewerkt met assessoren vanuit het ADRZ in de skillsrooms van HZ.

HZ University of Applied Sciences
Op de HZ wordt persoonlijk, kleinschalig voltijd- en deeltijdonderwijs geboden aan zo’n 4800 studenten. Onze studenten worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen door middel van persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling. Praktijkgericht onderwijs staat hierin centraal. Als kennisinstituut in de regio hebben we een nauwe relatie en samenwerking met het werkveld, voor onderwijs, onderzoek en innovatie.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies