Skip links
#rescuezeeland

Koninklijke Marine (Onderzeedienst)

De Koninklijke Marine beschikt over 4 conventionele (niet-nucleaire) onderzeeboten van de Walrusklasse. Ze komen gezien, maar vaak ook ongezien op veel plekken in de wereld. Geluid maken of signalen uitzenden doen zij zo min mogelijk. Op deze manier kunnen ze op een efficiënte manier andere schepen verdedigen of juist uitschakelen maar ook inlichtingen verzamelen. Het ongezien afzetten en ondersteunen van Special Forces tijdens speciale operaties is ook een taak van de onderzeeboten.

Werken bij de Onderzeedienst

Aan boord van een onderzeeboot werk je met een klein team, waardoor je ook ingezet kunt worden voor andere zaken zoals bijvoorbeeld optreden als brandweerman aan boord. Het werk aan boord gaat natuurlijk vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week door, dus ook gedurende de nacht en in de weekenden worden er wachtdiensten gedraaid. Dus welke functie je ook hebt aan boord, je bent verzekerd van een veelzijdige en uitdagende baan!

Tijdens Rescue Zeeland zal de Onderzeedienst van de Koninklijke Marine aanwezig zijn met een informatiestand en recruiters.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies