Skip links
#rescuezeeland

Traumaheli-mmt.nl

Hoi, wij zijn Marco, Laura en Sander

Al bijna 5 jaar lang is de website www.traumaheli-mmt.nl de grootste en meest trouwe nieuwsmedium voor inzetten van het MMT, oftewel het Mobiel Medisch Team. Zij komen ter plaatse met de traumahelikopter of het MMT-voertuig (auto) mocht een medische noodsituatie ontstaan.

Op de website worden dagelijks nieuwsitems gepubliceerd met de nodige foto`s waarbij de nadruk dus ligt op het MMT en de traumahelikopter. Er zullen daarom ook geen foto`s en nieuwsfeiten gepubliceerd worden die de privacy van het slachtoffer(s) aantasten.

Op Twitter zijn wij ook actief @TraumaheliMMT om de lifeliners zo goed mogelijk te volgen. Dit doen we ook met een aantal vrijwilligers. Zo weten wij zeker 80% van de inzetten te melden. Dit o.a. door middel van het volgen op de radar en het luisteren naar de verkeersleiding. Daardoor zijn we het meeste betrouwbare account op Twitter.
Ook op Facebook en Instagram (mmtnederland) zijn we te volgen met mooie foto’s van de inzetten van het Mobiel Medisch Team.

Fotografeer je weleens? Met de traumahelikoper in het bijzonder? Dan kan je nu je steentje bijdragen aan de grootste website in de berichtgeving van het MMT en de traumahelikopter. Het maakt niet uit waar in Nederland je woont, het MMT opereert immers ook landelijk. De website wordt gerund door vrijwillige fotografen die met elkaar, d.m.v. een whatsapp groep, in contact staan om op die manier de traumaheli “te volgen”.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies