Skip links
#rescuevlissingen

Werken bij Defensie.nl

Defensie is niet zomaar een werkgever. Met een baan bij het ministerie van Defensie investeer je in je toekomst. Direct of indirect werk je aan vrede en veiligheid in Nederland en daarbuiten. De krijgsmachtonderdelen Koninklijke Marine, -Landmacht, -Luchtmacht en de Marechaussee, treden overal ter wereld op. Maar je kunt ook als militair of als burger aan de slag bij één van de ondersteunende onderdelen van Defensie: de Bestuursstaf, de Defensie Materieel Ondersteuning of het Defensie Ondersteuningscommando. Hier werk je als inkoper, ICT’er, technicus, communicatiemedewerker of in één van de vele andere burgerfuncties.

Met zo’n 55.000 medewerkers is het een van de grootste werkgevers. Onze militairen vormen het grootste deel van de organisatie en verdedigen Nederland, de (economische) belangen en bevriende landen. Ze komen op voor anderen en ondersteunen bij rampen. Maar ook het burgerpersoneel draagt met ruim 15.000 medewerkers bij aan vrede, vrijheid en veiligheid in de wereld, door het geven van ondersteuning en het verzorgen van materieel en IV-systemen. Militairen én burgerpersoneel zijn elk vanuit hun eigen expertise van onschatbare waarde in het vervullen van de missie van Defensie.

Werk je bij Defensie, dan wordt er veel van je verwacht. Maar je krijgt daar ook veel voor terug. Een goed salaris, doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals voorzieningen om werk en privé goed te combineren. Defensie investeert in jou gedurende je loopbaan. Ook in je persoonlijke ontwikkeling. Je komt in een werkomgeving die aantrekkelijk is voor brede groepen in de samenleving. Afkomst, geslacht, geaardheid of huidskleur spelen hier geen rol. Het gaat erom wat je kunt en doet.

 

Ga in gesprek met medewerkers en recruiters tijdens Rescue Vlissingen!

Tijdens Rescue Vlissingen is het Ministerie van Defensie met alle vier de krijgsmachtonderdelen vertegenwoordigd. Onze medewerkers staan de gehele dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Daarnaast kunt u in gesprek gaan met recruiters die u alles kunnen vertellen over o.a. het werken bij Defensie, het sollicitatieproces en het keuringstraject. Verder hebben zij inzicht in de openstaande vacatures.

Dus pak die kans en wie weet word jij na 15 augustus één van onze nieuwe collega’s!

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website gebruikt cookies