Skip links
#rescuezeeland

Dutch Medical Group

Dutch Medical Group is het overkoepelende bedrijf voor een aantal dienstverlenende bedrijven voornamelijk gespecialiseerd in diverse vormen van medisch vervoer:

• Broeder de Vries Doktersdienst
• Broeder de Vries Ambulancezorg en Zorgmeldkamer
• Dutch Medical College

De kernwaarden binnen deze werkmaatschappijen zijn professionaliteit en kwaliteit. Door op de juiste wijze invulling te geven aan deze begrippen wordt de continuïteit van de organisatie maximaal gewaarborgd. Vanwege het belang dat Dutch Medical Group hecht aan kwaliteit, zijn Broeder de Vries, Broeder de Vries doktersdienst en Dutch Medical College ISO 9001:2015 gecertificeerd. Wij willen het verschil maken voor onze klanten en dit bereiken we door de beste te willen zijn in wat wij doen.

Dutch Medical Group streeft ernaar om een begrip te zijn in de wereld van de medische hulpverlening als het gaat om kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare repatriering, opleidingen, ambulance- en huisartsenvervoer. Tevens kan Dutch Medical Group zorg(gerelateerde) instellingen ondersteunen in hun primaire processen zoals het leveren van zorg aan patienten en klanten.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies