Skip links
#rescuezeeland

KB Traffic

KB Traffic is een jong bedrijf dat werkzaam is in de verkeersveiligheid.

Onze werkzaamheden bestaan uit het inzetten van verkeersregelaars en afzettingen tijdens werkzaamheden en of calamiteiten. Ook voor calamiteiten zijn we inzetbaar. We beschikken over een eigen Calamiteitenwagen en afzetmateriaal.

 

Verkeersregelaar:

Landelijk bevoegde verkeersregelaars

Een landelijk bevoegd verkeersregelaar is, na examinering door de politie, aangesteld om op alle typen wegen het verkeer te begeleiden. Deze verkeersregelaars kunnen dus op alle locaties ingezet worden waar verkeersbegeleiding noodzakelijk is. De Groot Brandwachten beschikt over een groot team ervaren medewerkers die adequaat optreden. Ook leveren wij alle materialen die noodzakelijk zijn voor een vlotte inzet, zoals portofoons en rode zaklampen om aanwijzingen mee te geven.

Botsabsorber:

Om veilig langs de weg te werken, wordt onze botsabsorber dagelijks ingezet. De botsabsorber wordt aan het begin van een wegafzetting geplaatst om de veiligheid van de wegwerkers en weggebruikers te garanderen. Een botsabsorber wordt vaak aan de achterzijde van een vrachtwagen gemonteerd om aan de minimale massa van 10.000 KG te komen voor een optimaal resultaat van het botskussen.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies