Skip links
#rescuezeeland

Vandeputte Medical

Vandeputte Medical B.V. is een medische groothandel, gespecialiseerd in eerste hulp verlening. Al bijna 40 jaar ondersteunen wij hulpverleners die levens redden. Dit doen we met uitstekende medische producten, maar vooral door de toegevoegde waarde en kennis van onze medewerkers.

 

Of het nu gaat om bedrijfshulpverlening (BHV) & EHBO, ambulance hulpverlening, medische praktijken of overheden, van één verbandtrommel, AED of evacuatiestoel, tot de volledige inrichting van een medische praktijk of ambulance; Vandeputte Medical heeft voor al deze segmenten een passende oplossing.

Onze Missie
Supporting Lifesavers

Het werk van hulpverleners maximaal ondersteunen door ervoor te zorgen dat de beste medische middelen en diensten, daar waar nodig, altijd beschikbaar zijn.

Onze Visie
Wij leveren een substantiële bijdrage aan de veiligheid en gezondheid voor alle mensen in Nederland. Door het aanbieden en onderhouden van een uitgebalanceerd pakket van middelen en diensten en door continu verbetering na te streven worden hulpverleners steeds beter in staat gesteld om adequaat te handelen bij incidenten.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies