Skip links
#rescuezeeland

RAV Haaglanden GGD Den Haag

RAV Haaglanden staat voor Coöperatie Regionale Ambulancevoorziening Haaglanden u.a. en is een samenwerkingsverband van de drie ambulancevervoerders in de regio Haaglanden te weten;

– GGD Haaglanden Ambulancezorg
– Witte Kruis Ambulancezorg
– Ambulancezorg Zoetermeer

Daarnaast is er met de Meldkamer Ambulancezorg Haaglanden (MKA Haaglanden) een overeenkomst gesloten voor de aanname en uitgifte van alle meldingen.

Op deze website vindt u informatie over onze coöperatie en haar activiteiten, tevens zal er onder het kopje nieuws de laatste ontwikkelingen bekend gemaakt worden.Het doel en achtergrond informatie van de RAV Haaglanden is hier te lezen in een flyer die verstuurd is naar alle betrokkenen.

Binnen de coöperatie worden er diverse soorten van zorg geleverd, te weten;Ambulances voor spoedvervoerAmbulances voor niet spoed vervoer het zogenaamde besteld vervoerZorgambulances voor uitsluitend besteld vervoerMotorambulances/solo autoambulances als rapid responder.

In totaal werken er binnen de RAV Haaglanden ongeveer 200 medewerkers op deze verschillende soorten ambulances waarbij er jaarlijks ruim 80.000 ritten worden verreden.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website gebruikt cookies