Skip links
#rescuezeeland

Life-Line-Trainingen

Life-Line Trainingen is ontstaan toen Hubert de training tot eerste hulp instructeur ging volgen en Mike (als leerling verpleegkundige) hem heeft geholpen om zijn verbandleer onder de knie te krijgen. Kort daarna heeft Mike de training tot reanimatie-instructeur behaald en zijn zij samen begonnen met het verzorgen van eerste hulp lessen. Eerst binnen reddingsbrigade de Breuly en het zwembad in Zevenaar. Later ook voor de instructeurs in opleiding van de Reddingsbrigade.

In ruim tien jaar heeft Life-Line Trainingen zich steeds verder ontwikkeld. Zo heeft Mike zijn titel tot bachelor of eduction behaald en heeft hij ook de bevoegdheid tot docent-instructeur bij de Nederlandse Reanimatie Raad verkregen. Met deze bevoegdheid leiden wij ook reanimatie-instructeurs op.

Door onze achtergrond binnen de Reddingsbrigade kunnen wij veel voor u betekenen in de eerste hulp in en rond het water.

Visie
Ons team bestaat uit instructeurs met een goede didactische of klinische kennis. Wij hechten veel waarde om u bewust beter te maken in eerste hulp verlening.

De combinatie van goede didactische (Hubert werkt als docent natuur- scheikunde en Mike leraar gezondheidszorg en welzijn) als klinische kennis (Mike werkt ook als anesthesiemedewerker) zorgt ervoor dat Life – Line Trainingen zich voor u continu op de hoogte stelt over de laatste richtlijnen in het eerste hulp onderwijs en de nieuwste inzichten op het gebied van opleiden. We volgen niet alleen bijscholingen als het gaat om eerste hulp onderwijs. Ook volgen wij vakgerichte bijscholingen. Deze kennis en vaardigheden nemen we natuurlijk ook mee naar onze trainingen.

Bewust beter maken doen wij door;

Uw training helemaal aan uw wensen te laten voldoen. Wij nemen hiervoor graag contact met u op om samen uw wensen te bespreken.
De training bij voorkeur op uw eigen locatie te verzorgen. Hierdoor traint u in uw eigen veilige omgeving eventueel met uw eigen materiaal.
De instructeurs op onze eigen locatie te trainen. Hier hebben wij alle lesmaterialen. Hierdoor maakt u kennis met andere materialen dan u gewend bent en geeft u ook les op een andere manier. Dit geeft u nieuwe inzichten, waar u in uw eigen lesruimte niet bewust van bent.
Niet alleen uw vaardigheden te trainen, maar ook uw kennis.
Ervan uit te gaan dat iedere instructeur goed is. En dat deze beter onze lessen verlaat.
Naast eerste hulp trainingen en trainingen zwemmend redden bieden wij ook bedrijfshulpverlening voor u aan. Ideaal voor alle hulpverleners in en rond het water. Zo heeft u bij ons alle eerste hulp opleidingen onder één dak.

Ons aanbod
Bent u reanimatie-instructeur of wilt u dit worden? Dan bent u bij ons ook welkom. Wij leiden u op tot reanimatie-instructeur (conform de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad). Of werken samen aan uw vaardigheden tijdens onze bijscholingen. Wij geloven erin dat u een goede instructeur bent. Tijdens onze trainingen werken we aan uw vaardigheden om aan het einde van de dag als een nog betere instructeur de training te verlaten.

In samenwerking met het Rode Kruis bieden wij voor u een groot aantal goede trainingen aan voor iedereen die wil leren eerste hulp te verlenen. We bieden u workshops aan welke we afronden met een bewijs van deelname of verzorgen voor u een volledige training eerste hulp verlenen. Deze training sluit u af met een Rode Kruis diploma. Een diploma dat overal in de wereld herkent wordt.

Wij zullen voor u streven naar een veilige leeromgeving die u prikkelt om te leren en te ontwikkelen. Bij ons leert u niet alleen eerste hulp vaardigheden, maar zorgen we er ook voor dat daadwerkelijk hulp durft te verlenen.

Bezoek website

Bekijk ook een van de andere deelnemers

Deze website maakt gebruik van hulpverlenende cookies